Andeby-centrum forum

Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Andeby-centrum forum

Et donaldistisk forum, hvor I kan diskutere om Anders And m.m.


  Spam på kommentar-modulerne

  Jonas
  Jonas
  Donaldist af 1. grad
  Donaldist af 1. grad

  Antal indlæg : 872
  Point : 89134
  Brugeroprettelse : 07/04/09
  Alder : 24
  Geografisk sted : Danmark

  Spam på kommentar-modulerne Empty Spam på kommentar-modulerne

  Indlæg by Jonas on Søn 8 nov - 22:53

  Hej medlemmer!
  Da vi i de seneste par uger har sat flere og flere kommentar-moduler ind på Andeby-centrum betyder det desværre også, at vi har haft en del irriterende samt provokerende kommentarer til forskellige ting. Det har intet med kritik af hjemmesiden, eller lign, - det tager vi glædeligt imod, men derimod personer, der udgiver sig for, at være en anden. Eks. Christian Thulstrup vandt vores konkurrence på hjemmesiden, var der en, der udgav sig for, at være Christian og skrev at præmien der var blevet sendt, var i dårlig stand, da den blev modtaget. Men på dét tidspunkt, var bogen endnu ikke sendt ud endnu.
  Vi har også haft nogle meget provokerende kommentarere fra en person kaldet ''maj'' som har skrevet ekstremt irriterende samt provokerende kommentarere!
  Vi håber virkelig på, at I for eftertiden vil holde op med, at bruge kommentar-modulerne til at spamme.. hvis dette her sker igen, vil vi slette alle kommentar-modulerne på hjemmesiden.. og i værste tilfælde, hvis dette fortsætter på forummet, vil vi lukke forummet ned for en tid, indtil I/personen/personerne er kommet på gode tanker igen!

  Vi håber på forståelse!

  I øvrigt er der ingen kommentarer der kommer til at ligge på hjemmesiden længere end en uge, - om det så er ros, kritik, spam, e.l. - det tager desværre for meget plads.


  Venlig hilsen
  Redaktionen
  /Jonas

   Lige nu er det Lør 15 aug - 10:26